Hoidamme siivoustyöt laadulla ja luotettavasti Oulussa ja lähialueilla

Huippusiivous hoitaa kotisiivoukset, toimitilasiivoukset ja muut monipuoliset siivoustyöt Oulun seudulla. Haemme nyt joukkoomme uusia, ystävällisen asiakaspalveluasenteen omaavia siistijöitä. Lue lisää ja lähetä hakemuksesi jo tänään!

Yhteystiedot

Etsimme joukkoomme uusia osaajia osa- ja kokoaikaisiin työsuhteisiin

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä, joka tekee ihmisten elämästä konkreettisesti parempaa? Oletko luotettava, vastuuntuntoinen ja mukava tiimipelaaja? Huippusiivous etsii nyt uusia tiimiläisiä puhtauspalveluihin osa- ja kokoaikaisiin työsuhteisiin Ouluun.

 

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja haastavan työn, mukavat asiakaskohteet, ihanat työkaverit ja alan parhaat bonukset! Lähtöpalkkamme on 12,58 €/h + mahdolliset bonukset, joita on mahdollista ansaita kaikkiaan 800 € vuodessa. Tarjoamme työntekijöilemme hieronta edun.

Lue lisää yrityksestämme

Mitä odotamme sinulta?

Katsomme aiemman kokemuksen puhtausalasta eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Hakijoiden tärkeimpinä ominaisuuksina pidämme motivaatiota, oma-aloitteisuutta, positiivista asennetta, luotettavuutta sekä tarkkuutta ja huolellisuutta työssä. Ystävällinen asiakaspalvelu tulee meiltä luonnostaan ja pidämme aina huolen siitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä palveluumme.

 

Edellytämme työntekijöiltämme sujuvaa suomen kielen hallintaa. B-ajokortti ja oma auto ovat välttämättömiä työn liikkuvan luonteen vuoksi.

Tutustu palveluihimme

Hae meille töihin vaivattomasti pikahakemuksella

Voit hakea työpaikkaa nopeasti täyttämällä alla olevan pikahakemuslomakkeen. Täytä lomakkeeseen yhteystietosi ja kerro tekstikentässä itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Muista myös kertoa, etsitkö osa- vai kokoaikaista työpaikkaa. Kerro myös, milloin voisit aloittaa ja onko sinulla käytössäsi omaa autoa.

 

Voit kysyä lisätietoja työpaikasta sähköpostitse tai puhelimitse. Kerromme mielellämme lisää ja vastaamme mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

Kysy lisää

Pikahakemuslomake

Hae avoinna olevia paikkojamme täyttämällä oheinen lomake. Otamme yhteyttä potentiaalisiin hakijoihin mahdollisimman pian.

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.