Tarjoamme siivoojan palvelut yksityisille ja yrityksille Oulun seudulla

Huippusiivous palvelee iloisella asenteella ja yli 10 vuoden siivoojan työkokemuksella, tarjoten monipuoliset siivouspalvelut sekä yksityisten kotitalouksien että yritysten toimitilojen laadukkaaseen puhtaanapitoon. Toimialueemme kattaa joustavasti Oulun seudun lähialueineen.

Ota yhteyttä

Aitoa puhtautta laatutuotteilla ja ammattilaisen metodeilla

Käytämme työssämme korkealaatuisia ja tehokkaita, ammattilaiskäyttöön suunnattuja siivousaineita, jotka ovat hellävaraisia niin ympäristölle kuin työntekijöillemmekin. Ammattitaitoiset siivoojamme tuntevat alan uusimmat ja parhaimmat metodit, joilla kotisi tai yrityksesi toimitilat saadaan kiiltävän puhtaaksi.


Monipuolinen palveluvalikoimamme kattaa muutto- ja käyttöönottosiivoukset, kotitalouksien viikkosiivoukset, toimitilasiivoukset sekä ikkunoiden pesun. Lisäksi vuokraamme asiakkaillemme tehokasta tekstiilipesuria. Asiakkaitamme ovat sekä yksityiset kotitaloudet että yritykset Oulun seudulla.

Tilaa lahjakortti!

Siivouspalveluidemme hinnasto

PalveluSopimusasiakasErikseen tilattuna
Muutto- ja käyttöönottosiivoukset45,00 €/h45,00 €/h
Viikko- ja ylläpitosiivous39,90 €/h42,90 €/h
Ikkunoiden pesu39,90 €/h42,90 €/h
Tekstiilipesurin vuokraus35,00 €/vuorokausi50,00 €/viikonloppu
Teksiilipesuripalvelu39,90 €/h42,90 €/h
Laskukoonti (kotitalousvähennystä varten)10,00 € 
ToimitilasiivousPyydä tarjous 

 

Kilometrikorvaus 0,44 €/km, mikäli asiakkaalle on matkaa yli 20 km Haukiputaan Kellosta. Kilometrikorvaus peritään vain 20 kilometrin yli menevästä kilometrimäärästä.

 

Reklamaatiotilanteissa otattehan yhteyttä vuorokauden sisällä siivouksen toteuttamisesta.

Tilaa palvelut ottamalla yhteyttä

Panosta elämisen laatuun ja ulkoista kodin ja toimitilojen siivoustyöt puhdistusalan ammattilaiselle! Huippusiivous huolehtii puhtaanapidosta erinomaisella hinta-laatusuhteella. Muistathan myös, että kotonasi tai vapaa-ajan asunnollasi toteutetut siivouspalvelut ovat kotitalousvähennyskelpoisia.

 

Lue lisää palveluistamme ja ota yhteyttä kertoaksesi kuinka voimme palvella juuri sinua. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostitse sekä sivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen välityksellä. Halutessasi voit myös soittaa, vastaamme puheluihimme aina, kun työkiireiltämme ehdimme.

Yhteystiedot