Porrassiivoukset ammattitaidolla taloyhtiöille Oulussa ja lähialueilla

Huippusiivous tekee porrassiivoukset ammattitaidolla taloyhtiöille Oulussa ja lähialueilla. Pidämme yhteiset tilat siistissä kunnossa. Osaavien siivoajiemme käden jäljestä nauttivat niin talon asukkaat kuin vieraatkin.

Ota yhteyttä

Porrassiivoukset osaavilta tekijöiltä

Taloyhtiön yhteiset tilat pysyvät hyvässä kunnossa, kun annat siivouksen osaavien tekijöidemme käsiin. Meiltä löytyy pitkä kokemus siivouksista mitä erilaisimmissa tiloissa, ja annamme kaikille palveluillemme tyytyväisyystakuun. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen palveluumme, me korjaamme asian!

 

Huolehdimme luotettavasti siitä, että niin porraskäytävät, aulat kuin esimerkiksi kellaritilatkin ovat siistit ja mukavat käyttää. Imuroimme matot, pesemme lattiat, pyyhimme kaiteet puhtaiksi, tyhjennämme roska-astiat − vain joitakin rutiinitöitämme mainitaksemme. Käymme huolellisesti läpi pitkän listan yhteisten tilojen siisteyden kannalta olennaisia asioita. 

 

Porrassiivousten lisäksi ammattilaisemme huolehtivat muutto- ja käyttöönottosiivouksista, viikko- ja toimitilasiivouksista,  ikkunoiden pesusta, toimitilasiivouksista sekä sesonkisiivouksista. Lisäksi vuokraamme tehokasta tekstiilipesuria ja tarjoamme tekstiilipuhdistuspalveluita.

Kaikki siivouspalvelumme

Tarpeisiisi räätälöityä palvelua

Jokainen taloyhtiö on hieman erilainen. Räätälöimmekin palvelumme tarpeidesi mukaan. Tulemme mielellämme paikan päälle tutustumaan tiloihin, jonka jälkeen laadimme täsmällisen palvelukuvauksen.

 

Saat meiltä:

 

  • portaiden, käytävien ja yleisten tilojen siivouksen säännöllisesti tai sovittaessa
  • koulutetut ja ammattinsa osaavat siivoojat
  • ystävällistä palvelua
  • mutkatonta yhteistyötä
  • kiinteän kuukausihinnan.

 

Kun työ on suunniteltu huolella, pysyvät yhteiset tilat siisteinä vuodenajasta riippumatta. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää palveluistamme!

Pyydä tarjous porrassiivouksesta!

Tarjoamme laadukasta porrassiivouspalvelua Oulussa ja lähialueilla. Huolehdimme sujuvasti niin säännöllisestä ylläpitosiivouksesta kuin suursiivouksistakin. Tilaa maksuton kartoitus jo tänään! Tavoitat meidät helposti esimerkiksi sähköpostitse tai jättämällä yhteystietosi lomakkeella. Vastaamme myös puheluihin aina kun vain siivoukselta ehdimme. 

Katso yhteystietomme tästä