Säännölliset viikkosiivoukset kotisi puhtaanapitoon Oulussa ja lähialueilla

Huippusiivous tekee siivouspäivästä heittämällä viikon parhaan päivän. Palvelemme ylläpito- ja viikkosiivouksissa Oulun seudun kotitalouksia nyt jo yli 10 vuoden kokemuksella ja aina iloisella asenteella. Lue lisää viikkosiivouksen sisällöstä ja tilaa palvelut ottamalla yhteyttä.

Ota yhteyttä

Raikkaassa ja puhtaassa kodissa on helppo viihtyä

Säännöllinen kotisiivous on vaivattomin tapa varmistaa aina puhdas ja raikas koti, jossa on helppo viihtyä. Puhtausalan ammattilaisen toteuttama viikkosiivous on todellista arjen ylellisyyttä ja vapauttaa sinut nauttimaan arjen tärkeistä asioista.


Säännöllisen ylläpitosiivouksen voi tilata tarpeesi mukaan esimerkiksi yhden, kahden tai neljän viikon välein toteutettavaksi. Yhdessä voimme sopia sinulle parhaiten sopivan viikonpäivän ja kellonajan, joka toistuu samana seuraavillakin kerroilla. Toki aikataulujesi mukaan päivää ja ajankohtaa voi myös muuttaa – panostamme aina asiakaslähtöiseen ja joustavaan palveluun.

Muut siivouspalvelumme

Mitä kotisiivous pitää sisällään?

Viikko-/ylläpitosiivouksen perusrunko:

-lattian ja mattojen imurointi

-sohvien ja nojatuolien imurointi

-liukukiskojen alakiskojen sekä lattialistojen imurointi

-keittiön siivous

-pölyjen pyyhintä
-oven kahvojen ja ovessa olevien roiskeiden pyyhintä
-kosketuskohtien pyyhintä
-lasipintojen ja peilien puhdistus

-lattian moppaus

-wc:n siivous

-kylpyhuoneen siistiminen

 

Mikäli sinulla on erikoistoiveita kotisiivouksen suhteen, otamme mielellämme ne huomioon!

Luotettava kumppanisi kotisi siivoustarpeissa

Hoidamme kotisiivoukset aina ehdottoman luottamuksellisesti ja suhtaudumme kotiisi kuin se olisi omamme. Pyrimme siihen, että kotonasi käy aina sama tuttu siivooja ja ilmoitamme mahdollisista muutoksista etukäteen. Käytämme työssämme korkealaatuisia ja tehokkaita ammattilaiskäyttöön suunniteltuja pesuaineita, jotka ovat turvallisia sekä ympäristölle että työntekijöillemme.


Säännöllisen viikkosiivouksen hinta on sopimusasiakkaille 42,90 €/h ja erikseen tilattuna 45 €/h. Muistathan, että kotisiivouspalveluista koituvat kulut ovat kotitalousvähennyskelpoisia henkilökohtaisessa verotuksessasi.

Sovi viikkosiivouksesta ottamalla meihin yhteyttä

Kysy lisää viikko- ja ylläpitosiivouksesta ja tilaa palvelut yhteydenotolla joko sähköpostitse tai sivuiltamme löytyvän lomakkeen välityksellä. Halutessasi voit tavoitella meitä myös puhelimitse, vastaamme aina kun työkiireet antavat myöten.


Haluamme taata sinulle 100 % tyytyväisyystakuun, joten kuulemme mielellämme palautetta työstämme, joten ethän epäröi kertoa kuinka pärjäsimme. Voit antaa arvostelun myös Facebook-sivuillamme.

Yhteydenotto